Belarus Ticaret ve Sanayi Odası’nın talebi hk.

Belarus Ticaret ve Sanayi Odası’ndan gelen yazıda; “Minsk Bearing Plant” ünvanlı bir firma için Odamızdan yardım talep edilmektedir.

Belarus’un Minsk şehrinde rulman üretimi gerçekleştiren söz konusu firmanın; Doğu Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nun önde gelen rulman üreticilerinden biri olduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu firmanın, yüzey taşlama makine ve ekipmanları üretim ve ihracatını yapan Türk şirketleri ile iletişime geçmek istediği belirtilmektedir.

Odamız ile Belarus Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan işbirliği anlaşmasına istinaden, anılan firmanın talebiyle ilgilenen Odamız üyesi Türk firmalarının; aşağıda yer alan Belarus Ticaret ve Sanayi Odası ile Minsk Rulman Fabrikası yetkilileri ile temasa geçmeleri istenmektedir.

Minsk Rulma Fabrikası

Mr. Dmitry Cherey – Baş Proses Mühendisi