Fine Food Australia 2024 Fuarı

İstanbul İhracatçı Birlikleri’nden Odamıza iletilen yazıda bildirildiği üzere, Melbourne/Avustralya'da 2-5 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek "FINE FOOD AUSTRALIA 2024 Uluslararası Gıda Ürünleri, Makineleri, Restoran Ekipmanları Fuarı” milli katılım organizasyonunun 7. defa İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Avustralya ve bölge ülkelerine yönelik ihracat potansiyelinin geliştirilebilmesi için fırsat niteliği taşıdığı bildirilen "Fine Food Australia Fuarı” Güney Yarım Küre'deki en büyük ticaret fuarlarından biri olarak nitelendirilmektedir. Ticaret Bakanlığı tarafından 2023-2024 Yılları için "hedef ülke” olarak ilan edilen Avustralya aynı zamanda "Uzak Ülkelere İhracatın Artırılması Stratejisi” kapsamındaki 18 ülkeden biri konumunda olup, Fine Food Australia Fuarı 2023 Yılı için en çok devlet desteği açıklanan fuarlardan biri olduğu mütalaa edilmektedir.

Milli katılım organizasyonu kapsamında fuar katılım bedeli bilahare açıklanacak olup, milli katılım organizasyonundaki firmalara  aşağıdaki hizmetlerin sağlanacağı bildirilmektedir:

· Stant alanının kiralanması, stant inşaatı, dekorasyonu ve temizliği,

· Katılımcı ürünlerinin yurtdışına nakliyesi, gümrüklemesi ve stantlara teslimi,

· Reklam ve tanıtım hizmetleri,

· Fuara giriş kartı temini, fuar resmi kataloğunda ve internet sitesinde yer alma,

· İİB tarafından hazırlanan katılımcı broşüründe yer alma,

· Fuar süresince ofis ve iletişim araçları ile ikram hizmetlerinden faydalanma

Fine Food Australia 2024 Fuarı milli katılım organizasyonunda yer almak isteyen firmaların bir örneği ilişik ön başvuru formunu doldurarak 29.02.2024 tarihine kadar kurumeyve@iib.org.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur, saygılarımızla

İletişim:

Mustafa Ayoğlu (0212 454 05 19)

İlknur Kanşat (0212 454 02 50)

E-posta : kurumeyve@iib.org.tr

Dokümanlar