İstanbul Ticaret Odası Yetkinlik Merkezi Projesi Elektrikli Araç Bakım Eğitimi Hizmet Alımı İhalesi Hakkında

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Kalkınma Ajansı Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’nde “İstanbul Ticaret Odası Yetkinlik Merkezi Projesi” kapsamında Elektrikli Araç Bakım Eğitimi için hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası www.ito.org.tr ve www.istka.org.tr  internet adreslerinde yer almaktadır.

İhaleye teklif verecek olanların Sözleşme Makamı tarafından onaylı ihale dosyasını İstanbul Ticaret Odası Merkez Binası 2. Kat Proje ve İş Geliştirme Müdürlüğü - Reşadiye Cad. 34122 Eminönü / İSTANBUL adresinden, bedelsiz, imza karşılığı alması zorunludur.

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.ito.org.tr ve www.istka.org.tr’de yayınlanacaktır.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 19.08.2022 – 09:30

Teklifler, 19/08/2022 tarihinde, saat 11:00’da ve İstanbul Ticaret Odası Merkez Binası 5. Kat Fuaye Salonu - Reşadiye Cad. 34122 Eminönü / İSTANBUL adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

Saygılarımızla,

Dokümanlar