Smart City Kore-Türkiye İşbirliği Buluşması Hakkında

Kore Ticaret Yatırım ve Teşvik Ajansı (KOTRA) tarafından Odamıza yapılan bir bilgilendirmede, 10 Ekim 2022 13:30-17:00 saatleri arasında The Marmara Taksim Otel'de “Smart City Kore-Türkiye İşbirliği Buluşması” adıyla bir organizasyon gerçekleştirileceği belirtilmiştir. KOTRA’nın Kore Hükümeti’ ne bağlı, kar amacı gütmeyen bir devlet kurumu niteliğinde olduğu ve Kore ile Türkiye arasında ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla 1978 yılından bu yana İstanbul’da faaliyet gösterdiği ifade edilen bilgilendirmede, organizasyona 11 Güney Koreli firmanın katılım sağlayacağı bilgisi paylaşılmıştır.

Etkinlik aynı zamanda Güney Koreli firmaların Türkiye’ye yönelik ilk fiziki etkinliği olma özelliğine sahip olup, “Akıllı Şehirler" alanında düzenlenecektir. Bu çerçevede, nitelikli Koreli firmaları Türk meslektaşları ile potansiyel fırsatları birebir görüşmek üzere biraraya getirmeyi amaçlayan ve ücretsiz olduğu belirtilen etkinliğin ayrıntılarına, Kore’den katılım sağlayan firmaların bilgilerine ve etkinlik katılım formuna aşağıdaki link üzerinden ulaşılabilmektedir.

Bu doğrultuda, ekte yer alan program akışı doğrultusunda etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin katılım formlarını görüşmek istedikleri firmaları seçerek, 26 Eylül 2022 tarihine kadar Kore Ticaret Yatırım ve Teşvik Ajansı’na (KOTRA) iletmeleri rica olunur.

Saygılarımızla,

Dokümanlar