Dhaka Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ile İkili Görüşmeler

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 28 Eylül 2022 / 14:30 - 18:30
Yeri İstanbul Ticaret Odası / 5. Kat Fuaye Salonu
Dhaka Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ile İkili Görüşmeler

Türkiye'nin küresel ekonomideki rolünün arttırılmasını hedefleyen Odamız, üyelerimizin uluslararası pazarlarda rekabet gücünün artırılmasına yönelik faaliyetleri çerçevesinde, 28 Eylül 2022 Çarşamba günü, Odamız 5.Kat Fuaye alanında 14.30-18.30 saatleri arasında  "Dhaka Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti İle İkili Görüşmeler Etkinliği" düzenleyecektir.

Linkte yer alan listede isimleri yer alan ve “tarım, gıda işleme, altyapı, inşaat, enerji, tekstil, ilaç, deri, ayakkabı, otomobil, elektrik elektronik, savunma ve genel ticaret” sektöründe faaliyet gösteren heyet üyeleri ile ikili görüşmeler sağlanacaktır.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, iştirak etmek istemeniz halinde kayıt yapılmasını teminen, en geç 27 Eylül 2022 mesai saati bitimine kadar kayıt linki üzerinden bilgilerin doldurulması hususu saygıyla rica olunur.

Kayıt Linki: https://forms.gle/brsVRtaVCY3H3sag6

İletişim: