Gıda Sektöründe Tayvan'a İhracat Fırsatları Bilgilendirme Webinarı

Tarihi 30 Eylül 2020 / 11:00 - 12:00
Yeri İTO Kurumsal / Youtube
Gıda Sektöründe Tayvan'a İhracat Fırsatları Bilgilendirme Webinarı

Odamız ile Tayvan İthalatçılar ve İhracatçılar Birliği (IEAT) ve Tayvan Ticaret Merkezi (TAITRA) işbirliği ile 30 Eylül 2020 Çarşamba günü, 11.00- 12.00 saatleri arasında "Gıda Sektöründe Tayvan'a İhracat Fırsatları" isimli webinar gerçekleştirilecektir.

Etkinlik aşağıdaki program çerçevesinde gerçekleştirilecektir:

-Açış Konuşması

-Tayvan Pazarı Hakkında Genel Bilgi (Food Taipei Fuarı Hakkında Bilgilendirme)

Sn. Jimmy Chen, Tayvan Ticaret Merkezi İstanbul Ofisi Direktörü

- Gıda Ürünleri Tayvan’a Nasıl İhraç Edilir?

Sn.Peter Huang, Tayvan İthalatçılar ve İhracatçılar Birliği Genel Sekreteri

-Soru ve Cevap

Webinar sunumu sırasında İngilizce- Türkçe tercüme hizmeti sağlanacaktır. Etkinlik toplantı kodu Odamıza kayıt yaptıran kişilerin e-posta adresine etkinlik öncesinde iletilecektir.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe teşrifinizi teminen, en geç 28 Eylül 2020 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar, Başvuru Linkinde yer alan kayıt formunu doldurmanız ya da aşağıda yer alan formu doldurarak aysun.dinler@ito.org.tr adresine göndermeniz hususu saygıyla rica olunur.

Dokümanlar