Havelsan Tedarikçi Günü

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 08 Mart 2023 / 09:00 - 17:30
Yeri İstanbul Ticaret Odası
Havelsan Tedarikçi Günü

İstanbul Ticaret Odası Yan Sanayi Borsası Birimi, her yıl Tedarikçi Günü etkinlikleri düzenlemektedir. Söz konusu etkinliklere Yan Sanayi Borsası’na üye olan yan sanayici firmalarımız katılabilmektedir. Bu kapsamda Yan Sanayi Borsası’na üye değilseniz aşağıdaki linkten ücretsiz olarak üye olabilirsiniz.

Üye Kayıt Formu İçin Tıklayınız

21 Şubat 2023 tarihinde Havelsan Tedarikçi Günü yüz yüze gerçekleştirilecektir. Etkinliğe başvuran tüm üye yan sanayici firmalar Havelsan yetkilileri tarafından değerlendirilecek olup, yalnızca onaylanan firmalar için bir randevu çizelgesi oluşturulacaktır.

Havelsan Tedarikçi Günü etkinliğine başvurmak isteyen ve Yan Sanayi Borsası üyesi olan yan sanayi firmalarımızın aşağıdaki linkten formu doldurması gerekmektedir.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız