Markalaşmak ve Markayı Doğru Yönetmek

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 07 Aralık 2021 / 14:00 - 17:00
Yeri İTO Kurumsal / YouTube
Markalaşmak ve Markayı Doğru Yönetmek

Odamız tarafından düzenlenecek olan "Markalaşmak ve Markayı Doğru Yönetmek" başlıklı webinarımız 7 Aralık 2021 Salı günü 14.00 – 17.00 saatleri arasında Odamız Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak olup, tüm üyelerimizin katılımına açıktır.

Söz konusu webinarımıza katılmak için aşağıdaki linkte yer alan başvuru kayıt formunu doldurmanızı rica ederiz.

Not: Webinarımız ücretsiz olup, her katılımcı için ayrı başvuru formu doldurulması gerekmektedir. Kayıt için belirteceğiniz e-posta adresinize hatırlatma maili ve youtube bağlantı linki iletilecektir. Bu çerçevede, başvuru esnasında güncel e-posta adresinizi yazmanızı rica ederiz.

Başvuru Kayıt Formu İçin Tıklayınız:

Saygılarımızla,