Yükselen Markalar Projesi

Odamız liderliğinde, TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi ortaklığında yürütülecek olan, “Yükselen Markalar” projesine, kendi ürünlerini üreterek satmaya başlamış kadın girişimcilerin başvurmaları beklenmektedir. Son başvuru tarihi 14.09.2020 olup, başvuruların değerlendirilmesinden sonra eğitim tarihleri ayrıca açıklanacaktır.

Tarihi 20 Ağustos 2020 / 14 Eylül 2020
Yeri Eğitimler online olarak gerçekleşecektir.
Yükselen Markalar Projesi

Projede başarılı olan ve yapılacak değerlendirmede seçilen girişimcilerimiz çeşitli şekillerde (yurtdışında kurs, yurtdışında fuar katılımı, İstanbul Havalimanlarında ürünlerinin satışının yapılabilmesi için Duty Free alanlarında belirli süreyle yer alma imkânı ve yurtiçi/yurtdışında staj imkanı) ödüllendirilecektir.

Proje kapsamında;

1-) Moda / Tekstil / Tasarım

•  Giyim ve Aksesuar (ayakkabı, çanta, takı, gözlük vb.)

•  Ev Tekstili ve Dekoratif Ürünler

•  Evcil Hayvan Ürünleri

2-) Kozmetik – Bakım Ürünleri

3-) Kültürel Öğeleri Yansıtan Ürünler

4-) Gıda Ürünleri

sektörlerinde başvuru yapılması beklenmektedir.

Başvuru Koşulları:

• Sadece kadın girişimciler başvurabilir.

• Adaylar, başvuru tarihi itibariyle ilk faturalarını kesmiş (satış yapmış) olmalıdır.

• Girişimin büyüme odaklı ve marka oluşma potansiyeline sahip olması gerekir.

• Ürünlerin özgün, kaliteli, verimli ve sürdürülebilir olması beklenmektedir.

• Adaylarda yaş sınırı aranmamaktadır.

• Ortaklık durumunda, aday en az %25 oranında şirket hissedarı olmalıdır.

• İş konusu ürünlerin yenilikçi olması ve benzerlerinden farklı özellikler bulundurması beklenmektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru için;

Son başvuru tarihi:

14 Eylül 2020

*** Proje koşulları ve ödüllerde İstanbul Ticaret Odası’nın değişiklik yapma hakkı saklıdır.