Hannover Messe 2025 Fuarı Türkiye Milli İştiraki İstanbul Ticaret Odası Organizasyonu Katılımcı Firma İkramı ve Vip İkramı Hizmetlerinin Temini İhalesi

Hannover / Almanya 31 Mart - 4 Nisan 2025

Almanya’nın Hannover şehrinde, 31 Mart - 04 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Hannover Messe 2025 Fuarı’nda Türkiye milli stantlarında her gün iştirakçi firma stantlarına ikram hizmeti, çay/kahve servisi sunulması ve VIP ikram hizmetlerinin temini için ekli Şartnameye göre ihale yapılacaktır.

İhaleye katılmak isteyen firmaların tekliflerini en geç 02.09.2024 saat 17.00’a kadar Odamız İdari İşler ve Satın Alma Müdürlüğü Evrak Kayıt birimine elden veya elektronik posta ortamında teslim edilmesi gerekmektedir.

Odamız ihaleyi yapıp yapmamakta, ertelemekte, dilediğine vermekte ve ihale konusu işin miktarını ihale tarihinden önce  arttırıp, azaltmakta serbesttir.

Duyurulur.

Teknik bilgi için Fuarlar müdürlüğü;