İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM)

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nin % 41,47' lik bir dilim ile en büyük pay ortağıdır.

Uluslararası ticaretin geliştirilmesi, kalkınmakta olan ülkelerin uluslararası ticarete daha fazla entegre edilmesi, üyeler arasında iş birliği olanaklarının artırılması, Dünya Ticaret Merkezi servisleri ve konseptinin geliştirilmesi ve daha iyi noktalara taşınması Dünya Ticaret Merkezleri Birliği’nin temel amaçlarıdır.

Dünya Ticaret Merkezleri; ticari bilgilendirme ve pazar araştırması hizmetlerinin verilmesi, ticari heyet programları organize edilmesi, bünyelerindeki fuar alanlarının işletilmesi, ofis, kongre ve toplantı salonlarının kiralanması ve yine bünyelerindeki otellerde konaklama hizmetlerinin sağlanması gibi alanlarda hizmet vermektedir. Küresel ticaretin gelişmesinde önemli katkıları olan Dünya Ticaret Merkezleri, girişimcilere sınırsız olanaklar sunarken ülkeleri de birbirine yakınlaştırıp dünya barışına katkıda bulunmaktadır.

Bugün dünya genelinde 320’yi aşan bir sayıya ulaşan ve 96 ülkede faaliyet gösteren Dünya Ticaret Merkezleri, ABD'de bulunan Dünya Ticaret Merkezleri Birliği'ne (WTCA) bağlı olarak faaliyet göstermektedir.

Dünyanın en kapsamlı Dünya Ticaret Merkezleri’nden bir olan İDTM’nin sahip olduğu alanda; yılda ortalama 100 ulusal ve uluslararası fuarın yapıldığı toplam 98.000 m² alana sahip 11 adet fuar salonu ile İFM, 17’şer katlı 3 ayrı plazadan oluşan İş Merkezi, 18.000 m² büyüklükteki İş Merkezi Çarşı Katı, toplam 1250 yatak kapasiteli 4 yıldızlı WOW Airport otel, 5 yıldızlı WOW İstanbul Otel ve 4000 kişilik dev kongre merkezi WOW Kongre Merkezi hizmet vermektedir.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi İletişim

Genel Müdürlük

Adres:
Yeşilköy Mah. Atatürk Cad. Hol 1 Blok No: 5/2, İç Kapı No:1, Bakırköy, 34149 İstanbul

Tel:       0212 468 52 00

Faks:    0212 465 55 59