“Tarihi Miras İstanbul” Prestij Kitabının Baskı Hizmeti Alımı İhalesi

İstanbul Ticaret Odası’nca; “Tarihi Miras İstanbul prestij kitabı baskı hizmeti alımı için ihale düzenlenmektedir.

İhaleye katılmak isteyen İsteklilerin tekliflerini kaşeli ve imzalı olarak 03 Temmuz 2024 günü saat 12.00’a kadar İdari İşler ve Satınalma Müdürlüğü Evrak Takip Birimi’ne kapalı zarf içinde (zarf dışında dilekçe ekinde) göndermeleri gereklidir.

Odamız 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmadığından ihaleyi yapıp yapmamakta, ertelemekte ve dilediğini vermekte serbesttir. Diğer taraftan ihale konusu işin Basım Şartnamesinde belirtilen yeterliliğe uymayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. Ekonomik açıdan fiyat teklifi yanında puanlama ve performans kriterleri de dikkate alınacaktır. Teklif verecek firmalar Odamızın çalışma şartlarını peşinen kabul etmiş sayılırlar. Odamızın istemesi halinde firmalar yeterlilik ile ilgili bilgi ve belgeleri vermek zorundadırlar.

Duyurulur.

İRTİBAT BİLGİLERİ