3. Erken Girişimci Geliştirme Merkezi Projesi

Tarihi 17 Nisan 2024 / 31 Mayıs 2024
Yeri Online
3. Erken Girişimci Geliştirme Merkezi Projesi

Erken Girişimci Geliştirme (EGG) Merkezi Projesi,  İstanbul Ticaret Odası liderliğinde TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu  (İKGK) ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) ile birlikte İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Boğaziçi TTO, Ticaret TTO, İTÜ Arı Teknokent, Teknopark İstanbul desteği ile yürütülmektedir.

Söz konusu projede 14-19 yaş aralığındaki gençlerin yenilikçilik ve girişimcilik alanındaki kabiliyetlerinin artırılması, buna yönelik altyapıların, hizmet modelinin geliştirilmesi, hedef kitlenin bilim ve teknolojiyi yerinde deneyimleyerek öğrenmeleri ve pratik hayata aktarmaları amaçlanmaktadır.

Alınacak online başvuruların ardından, yapılacak eleme ile online eğitime hak kazananlara haftada 3 gün/2’şer saat online ücretsiz eğitim verilmesi planlanmaktadır. Söz konusu eğitimler 17 Nisan 2024 tarihinde başlayacaktır.

Proje kapsamında; Teknopark İstanbul, Boğaziçi TTO ve İTÜ Arı Teknokent ziyaretleri, mentörlük, yatırımcılarla görüşme fırsatı ve atölye çalışmaları gibi faaliyetler gerçekleştirilecektir.

Ekte afişi bulunan söz konusu projeye aşağıdaki linkten veya QR kodundan 13 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilmektedir.

Katılımınızı bekleriz.

Saygılarımızla

Kayıt Formu için tıklayınız..

Dokümanlar