Çin'in En Büyük Gıda İthalatçı Bölgesi Guanco Gıda Sektörü Ticaret Heyeti

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 08 Temmuz 2024 / 12 Temmuz 2024
Yeri Online Başvuru
Çin'in En Büyük Gıda İthalatçı Bölgesi Guanco Gıda Sektörü Ticaret Heyeti

Odamız tarafından ülkemizin ihracat hedefleri doğrultusunda ihracatımızın ve mevcut Pazar paylarımızın arttırılması amacıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile 5973 sayılı “İhracat Destekleri Hakkında Karar” ve “Sektörel Ticaret Heyeti ve Alım Heyeti Desteklerine İlişkin Genelge” çerçevesinde, 8–12 Temmuz 2024 tarihleri arasında gıda sektörünün detayları ekli dokümanda görüleceği üzere şekerleme, bisküvi, atıştırmalık, kuru meyve ve kuruyemiş gibi alt sektörlere yönelik faaliyet gösteren üye firmalarımızın katılımı ile Çin Halk Cumhuriyeti Guangzhou şehrine bir ticaret heyeti düzenlenmesi planlanmaktadır.

Söz konusu ticaret heyeti programı için firma kontenjanımız sınırlı olup; katılıma ilişkin dikkat edilmesi gereken tüm önemli bilgilerin yanısıra taslak program akışı ekli dokümanlar çerçevesinde dikkatinize sunulmaktadır.

Bu çerçevede, Odamızca Ticaret Bakanlığı’na yapılması planlanan destek başvurusu kapsamında Heyete katılmak isteyen firmalarımızın;

1. Aşağıdaki linkte yer alan online başvuru formunu eksiksiz doldurarak iletmeleri,

1. Katılımcı şirket talep yazısı (EK A-1) formunu  (Şirket unvanının doğru ve eksiksiz olarak yazılmasına, katılımcı şirket kaşelerinin ve şirketi temsile yetkili kişinin imzasının bulunmasına dikkat edilmelidir),
  2. Heyete katılacak şirket çalışanı/yetkilisi ile ilgili talep edilen belgeleri (EK-Heyet Programına İlişkin Önemli Bilgiler” isimli dosyanın 6. ve 7. maddelerinde belirtilmektedir) ve
  3. Firma bazında hedef ülke ve dünya geneli son 5 yıllık ihracat istatistiklerini (EK-Katılımcı Firma İhracat İstatistikleri)

en geç 5 Nisan 2024 Cuma günü saat 17.30’a kadar aşağıda yer alan e-posta adresine göndermeleri rica olunur.

Saygılarımızla,

Ayrıntılı Bilgi İçin: