Gayrimenkul Sektöründe Değer Haritalarının Önemi

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 08 Aralık 2023 / 14:00 - 17:00
Yeri İstanbul Ticaret Odası
Gayrimenkul Sektöründe Değer Haritalarının Önemi

Malum olunduğu üzere, gayrimenkul değerlemesi ile bir gayrimenkulün piyasa değeri ve olası getirisi analiz edilerek yatırımcılara ve gayrimenkul sahiplerine bilgi sağlanmaktadır. Gayrimenkul değerlemesinin yapılması, alıcı ve satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkân vermektedir. Gayrimenkul değerleme alanında kullanılan “Gayrimenkul Değer Haritalarıise, gayrimenkul değerlerinin toplu halde gösterilmesi olanağı sunmaktadır.

Bu doğrultuda, ülkemiz ekonomisi için büyük öneme sahip olan gayrimenkul sektöründe, değerleme çalışmalarının uluslararası standartlara ulaşması, sağlıklı ve bilimsel bir sistemin kullanılması sektör için zaruri hale gelmiştir.

Bu itibarla; Gayrimenkul hizmetleri sektör temsilcilerinin katılımları ile 8 Aralık 2023 Cuma günü 14.00 – 17.00 saatleri arasında Odamız Meclis Salonu’nda bir panel gerçekleştirilecek olup, panelle ilgilenilmesi halinde kayıt oluşturulması amacıyla aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunun 7 Aralık 2023 tarihine kadar doldurulması hususu bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Panel Kayıt Linki: