Guanco Çin Gıda Sektörü Ticaret Heyeti

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 23 Eylül 2024 / 28 Eylül 2024
Yeri Guanco / Çin Halk Cumhuriyeti
Guanco Çin Gıda Sektörü Ticaret Heyeti

Odamız tarafından ülkemizin ihracat hedefleri doğrultusunda ihracatımızın ve mevcut Pazar paylarımızın arttırılması amacıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile 5973 sayılı “İhracat Destekleri Hakkında Karar” ve “Sektörel Ticaret Heyeti ve Alım Heyeti Desteklerine İlişkin Genelge” çerçevesinde,  gıda sektörünün şekerleme, bisküvi, atıştırmalık, kuru meyve, kuruyemiş başta olmak üzere paketlenmiş ve tüketilmeye hazır/ambalajlı gıda ürünleri alanında faaliyet gösteren üretici ve/veya ihracatçısı firmalarımızın katılımıyla Çin Halk Cumhuriyeti’nin Guanco şehrine Food2China Fuarı ile eşzamanlı olarak 23-28 Eylül 2024 tarihleri arasında bir ticaret heyeti düzenlenmesi planlanmaktadır.

Food2China Fuarı, Çin’in Guanco şehrini Asya Pasifik ve dünyanın geri kalanına bağlayan, Güney Çin'deki en büyük ve en etkili uluslararası gıda ticareti fuarıdır. (Detaylı bilgi: http://en.food2chinaexpo.com/ )

Söz konusu ticaret heyeti programı için firma kontenjanımız sınırlı olup; katılıma ilişkin dikkat edilmesi gereken tüm önemli bilgilerin yanı sıra taslak program akışı ekli dokümanlarda dikkatinize sunulmaktadır.

Kişi başı katılım bedeli 2.250 USD’dir.

Katılım bedeline dâhil olan hizmetler aşağıdaki gibidir;

• Ulaşım (ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti)
  • Konaklama (5* otel - standart oda + kahvaltı)
  • Havaalanı - Otel - Havaalanı Transfer Hizmeti
  • İkili İş Görüşmeleri Organizasyonu
  • Diğer Organizasyon Hizmetleri (tanıtım giderleri, tercüme hizmeti, Çin vize başvurusu, sektörel kurum/firma ziyaretleri vb.)

Bu çerçevede, Odamızca Ticaret Bakanlığı’na yapılması planlanan destek başvurusu kapsamında Heyete katılmak isteyen firmalarımızın;

1. Aşağıdaki linkte yer alan online başvuru formunu eksiksiz doldurarak iletmeleri,
  2. Katılımcı şirket talep yazısı (EK A-1) formunu  (Şirket unvanının doğru ve eksiksiz olarak yazılmasına, katılımcı şirket kaşelerinin ve şirketi temsile yetkili kişinin imzasının bulunmasına dikkat edilmelidir),
  3. Heyete katılacak şirket çalışanı/yetkilisi ile ilgili talep edilen belgeleri (EK-Heyet Programına İlişkin Önemli Bilgiler” isimli dosyanın 6,- 7. ve 8. maddelerinde belirtilmektedir)

​en geç 19 Temmuz 2024 Cuma günü saat 17.30’a kadar aşağıda yer alan e-posta adresine göndermeleri rica olunur.

Saygılarımızla,

ÇİN SEKTÖREL TİCARET HEYETİ EKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ:

TASLAK HEYET PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Ayrıntılı Bilgi İçin: