İhracata İlk Adım Programı (İİAP) 16. Etap Başvuruları

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 23 Kasım 2023 / 18 Aralık 2023
Yeri Online Başvuru
İhracata İlk Adım Programı (İİAP) 16. Etap Başvuruları

KOBİ’lerin ihracatçı olmaları ve yeni pazarlara açılmalarına katkıda bulunmak amacıyla Odamız tarafından 2005 yılından beri yürütülen ve bugüne kadar 326 firmanın yararlandığı ‘’İhracata İlk Adım Programı’’nın 16. Etap başvuruları Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 18 Aralık 2023 Pazartesi gününe kadar uzatılmış olup, Programa katılım sağlanabilmesi için aşağıda yer alan link üzerinden ulaşılacak başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

Söz konusu etap kapsamında programda yer alacak firmalarımıza uzman danışmanlar tarafından 48 saatlik yerinde danışmanlık hizmeti verilecektir.

Programa başvuru için detaylı tüm bilgiler yukarıda yer alan linkte bulunan formda sunulmakta olup; programa başvuru noktasında ise temel olarak;

• Odamız üyesi olmak,
  • Önceki etaplarda programdan yararlanmamış olmak,
  • Sistemli ve düzenli olarak ihracat faaliyetinde bulunmamış olmak

şartları aranmaktadır.

Not: İlgili programa başvuru ücretsiz olup, mülakat sürecini takiben programa katılım hakkı kazanmanız halinde 4.000.-TL. tutarında temsili bir katılım bedeli talep edilecektir.

Saygılarımızla,

Program Sorumlusu: