İstanbul Ticaret Odası 4 No’lu Kuyumculuk Meslek Komitesi Tahkim ve Arabuluculuk Bilgilendirme Semineri

Detaylar için tıklayınız.

Tarihi 31 Ekim 2024 / 09:30 - 12:30
Yeri İstanbul Ticaret Odası

İstanbul Ticaret Odası 4 No'lu Kuyumculuk Meslek Komitesi işbirliğinde, İstanbul Ticaret Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (İTOTAM) tarafından, 31 Ekim 2024 tarihinde 09.30 – 12.30 saatleri arasında İstanbul Ticaret Odası Meclis Salonu’nda “Tahkim ve Arabuluculuk Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.

Açış konuşmalarını İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Develioğlu ve 4 No'lu Kuyumculuk Meslek Komitesi Başkanı Sn. Ercan Özboyacı’nın gerçekleştireceği seminerde, İTOTAM Tahkim Divanı Başkanı Prof. Dr. Hakan Pekcanıtez, “Tahkim Hakkında Genel Bilgilendirme”, İTOTAM Tahkim Divanı Üyesi Doç. Dr. Ebru Şensöz Malkoç, “Arabuluculuk Hakkında Genel Bilgilendirme”, İTOTAM Genel Sekreteri Av. Senem Bahçekapılı Vincenzi ise, “İTOTAM Tahkim ve Arabuluculuk Uygulaması” konulu sunumlarını gerçekleştirecek olup, etkinliğin son kısmında izleyicilerin soruları cevaplandırılacaktır.

Seminer programı aşağıda yer almakta olup, katılmak isteyenler itotam@ito.org.tr e-mail adresimize katılım durumlarını bildirebilirler.