İTOTAM & PRIAC Türk – Çek Ortak Tahkim ve Ticaret Hukuku Konferansı & Yatırım ve İş Forumu Kayıtları Başlamıştır!

İstanbul Ticaret Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (İTOTAM) & Prag Uluslararası Tahkim Merkezi (PRIAC) iş birliğiyle 7-8 Mart 2024 tarihlerinde Türk – Çek Ortak Tahkim ve Ticaret Hukuku Konferansı & Yatırım ve İş Forumu gerçekleştirilecek olup, etkinlik kayıtlarımız başlamıştır.

Tarihi 07 Mart 2024 / 08 Mart 2024
Yeri İstanbul Ticaret Odası

Türkiye ile Çekya arasında karşılıklı ticaret ve yatırım işbirliğini teşvik etmek, Türk ve Çek iş adamlarının karşılaşabileceği uyuşmazlıkların tahkim yoluyla hızlı ve etkin çözümünü temin edecek bir platform kurmak amacıyla İstanbul Ticaret Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (İTOTAM) ve Prag Uluslararası Tahkim Merkezi (International Arbitration Court in Prague - PRIAC) arasında 03.06.2022 tarihinde ikili iş birliği anlaşması imzalanmıştır.

Bu anlaşma çerçevesinde 7-8 Mart 2024 tarihlerinde İstanbul'da ‘Türk-Çek Ortak Tahkim ve Ticaret Hukuku Konferansı & Yatırım ve İş Forumu’ etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlik, 7-8 Mart 2024 tarihlerinde İstanbul Ticaret Odası Merkez Binada (4. Kat Meclis Salonunda) gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe katılım ücret karşılığında sağlanabilmekte olup, Etkinlik, 1.5 günlük Seminer Programına ek yarım gün ikili iş görüşmesi (B2B) programından ve programlardan sonra gerçekleştirilecek olan Türk-Çek Sosyal Etkinliklerinden (7 Mart Cemile Sultan Korusu’nda Akşam Yemeği (Tekne ile Ulaşım), 8 Mart İTO’da Akşam Yemeği) oluşmaktadır.

Etkinlikle ilgili temel bilgilere aşağıda yer verilmiş olup, ayrıntılı bilgiye ise etkinlik için özel oluşturulan itotampriac.ito.org.tr web sayfasından erişebilirsiniz.

Etkinliğimizde sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

-

İSTANBUL TİCARET ODASI TAHKİM VE ARABULUCULUK MERKEZİ (İTOTAM) & PRAG ULUSLARARASI TAHKİM MERKEZİ TÜRK-ÇEK ORTAK TAHKİM VE TİCARET HUKUKU KONFERANSI & YATIRIM VE İŞ FORUMU

7-8 Mart 2024, İstanbul Ticaret Odası, Merkez Bina, Meclis Salonu, 4. Kat Hobyar Mah. Reşadiye Cad. 34112 Eminönü, İstanbul

7 Mart 2024

Panel Konuları

Türkiye Cumhuriyeti'nde ve Çek Cumhuriyeti’nde Ulusal ve Uluslararası Tahkim Hukuku ve Uyuşmazlık Çözümü

(Moderatörler: İTOTAM Tahkim Divan Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Helvacı, PRIAC Tahkim Divan Üyesi JUDr. David Øezníèek, Ph.D., LL.M.)

Türkiye Cumhuriyeti’nde ve Çek Cumhuriyeti’nde Yabancı Hakem Kararlarının Tanınma ve Tenfiz

(Moderatörler: İTOTAM Tahkim Divan Üyesi Prof. Dr. Ali Yeşilırmak, PRIAC Tahkim Divan Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Alexander J. Bìlohlávek)

Sosyal Etkinlik (Cemile Sultan Korusu'nda akşam yemeği (ulaşım tekne ile sağlanacaktır))

-