KDV İadeleri Konusunda Yaşanılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 02 Ekim 2023 / 12:30 - 16:30
Yeri İstanbul Ticaret Odası
KDV İadeleri Konusunda Yaşanılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Bilindiği üzere şirketlerin devreden ve iadesi gereken KDV alacakları, şirketlere nakit akışı sağlayarak ihtiyacı olan ek finansmana katkı sağlayan bir işlev görmektedir. Şirketlerin KDV iadelerinin hızlanması; hem mevcut ekonomik koşullarda şirketlerin ayakta kalmasını ve kalkınmasını sağlayıcı rol oynamakta hem de ekonomik büyümeye katkı sağlayan hizmet ve üretim sürecini desteklemektedir.

Bu doğrultuda, şirketlerin önemli bir finansman kaynağı olan KDV iadesinin şirketlere kazandırılması ve KDV iadesinde yaşanan sorunların giderilmesi konusunda çözüm önerilerini istişare etmek amacıyla bir seminer düzenlenmesi planlanmıştır.

Ekli program kapsamında 2 Ekim 2023 Pazartesi günü, 12.30-16.30 saatleri arasında Odamız 4. Kat Meclis Salonu’nda düzenlenecek olan “KDV İadeleri Konusunda Yaşanılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu seminere ilgilenilmesi halinde kayıt oluşturulması amacıyla aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunun 1 Ekim 2023 tarihine kadar doldurulması rica olunur.

Saygılarımızla,

Seminer Kayıt Linki: