Ruanda İş İnsanları ile İkili Görüşmeler Etkinliği

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 08 Aralık 2023 / 11:00 - 14:00
Yeri İstanbul Ticaret Odası
Ruanda İş İnsanları ile İkili Görüşmeler Etkinliği

Odamız ile Ruanda Büyükelçiliği işbirliği ile 8 Aralık 2023 Cuma günü saat 11.00 – 14.00 saatleri arasında İTO Merkez Bina 5. Katta Ruanda İş İnsanları ile İkili görüşmeler etkinliği (B2b) gerçekleştirilecek olup Ruanda hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Ruanda'yı giriş noktası olarak kullanarak Afrika pazarını keşfetmek isteyen, Türk şirketlerine sunduğu fırsatları değerlendirmek ve ekli listedeki firmalar ile ikili görüşmeler yapmak için etkinliğine katılımınızı bekleriz.

Dünya Bankası tarafından Afrika'da iş yapılması en kolay ikinci ülke olarak seçilen ve Dünya Ekonomik Forumu tarafından da Afrika'nın en rekabetçi 3 ekonomisi arasında belirtilen Ruanda, Afrika kıtasına nüfuz etmek isteyen küresel iş dünyası için mükemmel bir giriş noktası sağlamaktadır.

8 ülkeden oluşan Doğu Afrika Topluluğu ve Gümrük Birliğinin bir parçası olan ve 300 Milyon kişilik ortak pazar kapsamında yer alan Ruanda, rekabetçi politikalar, teşvikler ve altyapıyla kendisini bölgenin ticaret ve üretim merkezi haline getirecek şekilde konumlandırmıştır.

Türkiye ile Ruanda arasındaki ticaret son üç yılda yüzde 800 artmış ve iki ülke arasındaki ikili anlaşmalar ve bağlantılar güçlenmeye devam ettikçe daha da artması beklenmektedir. Türk şirketlerinin bugüne kadar Ruanda'ya yarım milyar dolara yakın yatırımı olmuştur.

İlgili etkinliğe katılım sağlamayı düşünen üyelerimizin aşağıdaki link üzerinden 07.01.2023 tarihine kadar kayıt yaptırmaları hususu önemle rica ederiz.

Kayıt Linki

İletişim: