Sigortacılık Sektörü Sorunları ve Çözüm Önerileri

Tarihi 19 Aralık 2023 / 17:00 - 20:00
Yeri Cemile Sultan Korusu – Kırtepe
Sigortacılık Sektörü Sorunları ve Çözüm Önerileri

İstanbul Ticaret Odası düzenli olarak sektör sorunlarını üyelerinden dinlemek, görüş ve önerilerini almak amacıyla sektör istişare toplantıları yapmaktadır.

19 Aralık 2023 tarihinde “Sigortacılık Sektörü Sorunları ve Çözüm Önerileri” başlıklı bir istişare toplantısı düzenlenecektir.  Açış konuşmasının Odamız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Doğan Salman, toplantı moderatörlüğünün Odamız Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Özgür Yılmaz tarafından yapılacak olduğu yemekli istişare toplantısına katılımızdan memnuniyet duyarız.

Not: Sınırlı sayıda yerimiz olması sebebiyle söz konusu yemekli sektör toplantısına katılacak olan üyelerimizin 11 Aralık 2023 Pazartesi gününe kadar sigorta@ito.org.tr adresine e-posta göndermesi önemle rica olunur.