Türk - Belçikalı İş İnsanları B2B Etkinliği

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 21 Ekim 2024 / 10:00 - 16:00
Yeri İstanbul Ticaret Odası
Türk - Belçikalı İş İnsanları B2B Etkinliği

İstanbul Ticaret Odası Belçika’nın Brüksel Ticaret ve Yatırım Temsilciliği olan HUB Brussels işbirliğiyle, Belçika’dan gelen makine ihracat ithalat, turizm otelcilik, bina ve altyapı İzleme -Gözetim – Güvenlik - Kontrol Sistemi ve Çözümleri, kültür ve sanat danışmanlık firması, gıda takviyeleri, AB danışmanlık, Trafik / Yol / Tünel / Köprü kamera çözümleri, eğitim danışmanlık, bilişim iletişim teknolojiler, endüstriyel çözümler sektörlerinde faaliyet gösteren firma temsilcilerinden oluşan bir heyet 21 Ekim 2024 tarihinde Odamızı ziyaret edecektir.

Söz konusu ziyaret kapsamında, Odamız Merkez Binamızın 5. Kat Fuaye Toplantı Salonu'nda 10.00 – 16.00 saatleri arasında "Türk – Belçikalı İş İnsanları B2B Etkinliği" gerçekleştirilecektir.

Etkinlik kapsamında, Belçika pazarına girmek isteyen üye firmalarımızın HUB Brussels yetkilileri ile de ikili görüşme yapmaları imkânı sağlayacağını bilginize sunmak isteriz.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğimizin dili İngilizce olup tercüme desteği sağlanmayacaktır.

Başvurular Belçikalı firmaların ve HUB Brussels yetkililerinin talep ve tekliflerine uygun sektörler esas alınarak değerlendirilecek olup, katılımınızın uygun bulunması halinde tarafınıza onay maili gönderilecektir.

Bu bilgiler çerçevesinde, Türk - Belçikalı İş İnsanları B2B Etkinliği’ne katılım için başvurmak isteyen firmalarımızın aşağıdaki bağlantıda yer alan başvuru formunu doldurarak en geç 16 Ekim 2024 mesai bitimine kadar aşağıdaki linkten başvuru formunu doldurmaları gerektiği hususunda bilgileriniz rica olunur.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Dokümanlar