Detaylar için tıklayınız.

Tarihi 26 Mart 2024 / 26 Nisan 2024
Yeri Okul Müdürlükleri

Kıymetli Öğrencilerimiz,

“Türkiye’nin 2. Yüzyılında Lojistiğin Geleceği İle İlgili Bir Projem Var Yarışması” İstanbul’da bulunan, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Ulaştırma Hizmetleri alanı Lojistik dalında eğitim gören öğrencilerinin katılımına açıktır.

Yarışma, Lojistik kavramı kapsamında yer alan ve birbiri ile etkileşimi olan; Sipariş Yönetimi, Depolama, Stok Yönetimi, Katma Değerli Hizmetler, Terminal Hizmetleri, Gümrükleme, Sigorta ve Taşımacılık faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilecektir.

Katılımcıların projelerini makale olarak sunması gerekmektedir.

Her katılımcı yarışmaya bir proje ile katılabilecektir.

Başvuru formları ve yarışma şartnamesi okul idarelerinden temin edilecektir.

Son başvuru tarihi 26.04.2024’dür.

• Birinciye diz üstü bilgisayar,
  • İkinciye cep telefonu,
  • Üçüncüye tablet verilecek olup,
  • Dördüncü, beşinci ve altıncı “Türk Devletleri Tarih ve Kültür Atlası” kitabı ile ödüllendirilecektir.

Saygılarımızla,

Jüri Üyeleri

• Ahmet ÖZER (İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)
  • Ercan KARAKURT (İstanbul Ticaret Odası 24 No’lu Lojistik Hizmetler Meslek Komitesi Meclis Üyesi)