Yeni yıla yeni web portali ile giriyoruz

İstanbul Ticaret Odası’nın yeni kurumsal web portalı, 1 Ocak 2020’de hizmete giriyor. Kullanıcı dostu modern ara yüzüyle tasarlanan portal, üye ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlandı.

Yeni yıla yeni web portali ile giriyoruz

HABER: ŞEREF KILIÇLI

İstanbul Ticaret Odası, www.ito.org.tr kurumsal web portalını dijital dönüşüme uyum vizyonuyla yeniledi. Web portalı, yeni yazılım ve tasarımıyla 1 Ocak 2020’den itibaren kullanıcıların hizmetine sunulacak. İTO kurumsal web portalını yenileme çalışmaları 2019’un başında başlamıştı.

KULLANICI DOSTU

Yeni portalın kullanıcı dostu, daha hızlı ve işlevsel olmasının yanında mobil kullanıma uygun olması için de titiz bir çalışma yürütüldü. Dinamik bir anlayış ile oluşturulan yeni web portalı, devreye alındıktan sonra da geliştirilmeye devam edecek. Üyeler online işlemlerini çok daha kolay yapabilecek. Kullanıcılar ise bilgiye daha seri bir şekilde ulaşabilecek.

YENİLEME SÜRECİ

İTO kurumsal web portalının yenilenmesi sürecinde şu çalışmalar yapıldı:

  • Kapsamlı bir analiz çalışması gerçekleştirildi.
  • Güncel ihtiyaçlar belirlendikten sonra yeni bilgi mimarisi ve buna uygun tasarımlar oluşturuldu.
  • Yapılan analiz çalışmalarında üyelerin taleplerinin karşılanması noktasında kullanıcı deneyimine uygun modern ara yüze
  • sahip bir portal dizayn edildi.
  • Yazılım geliştirme süreçleri ile birlikte İTO’nun kullandığı sistemlere entegrasyon çalışmaları yapıldı.
  • Bilgi Bankası bölümü, üyelerin ve portal ziyaretçilerinin aradıkları bilgiye mümkün olan en az tıklama ile ulaşmasını sağlamak için yeniden tasarlandı.
  • Portalın içerik yönetimi, yerli ve milli olarak geliştirilmiş İçerik Yönetim Sistemi üzerinde yapılıyor.

Web portal hizmete girdikten sonra da geliştirmeler devam edecek.

Sosyal Medyada Biz

ITO Symbol