Odamız Meslek Komiteleri ve Meclis Üyesi Seçim Sonuçları ile Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegeleri Seçimi Hakkında

09 Kasım 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen Odamız Meslek Komiteleri Asil ve Yedek Üye Seçimi ile Meclis Asil ve Yedek Üye seçimlerinin kesinleşen sonuçları 14 Kasım 2022 tarihinde Reşadiye Caddesi No:7 Fatih / İstanbul adresindeki Odamız Merkez Binası A Kapısı girişinde bulunan alanda ve seçim mahallinde asılarak ilan edilecektir.

Meslek Komitesi Asil Üyelikleri ile Meclis Asil Üyeliklerinin kazanan tüzel kişi üyelerimizin temsilcilerinin 14 Kasım 2022 tarihinde aşağıda örneği yer alan dilekçeyle birlikte Odamız Merkez Binası 5. Kat’ta İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü’nce düzenlenen Temsilci Belgelerini almaları ve bu belgeleriyle yine aynı gün Fatih 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen mazbatalarını bizzat kendileri almaları gerekmektedir. Meslek Komitesi Asil Üyelikleri ile Meclis Asil Üyeliklerinin kazanan gerçek kişi üyelerimizin ise 14 Kasım 2022 tarihinde resmi kimlikleri ile Fatih 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen mazbatalarını bizzat kendileri almaları gerekmektedir.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ile TOBB Asil ve Yedek Delegeleri seçimleri 15 Kasım 2022 Salı günü 09.00-12.00 saatleri arasında Odamız Merkez Binası 4. Kat Meclis Salonu’nda yapılacaktır. Meclis Üyelerimizin ilgili seçimlerde oy kullanabilmeleri için mazbatalarını ve resmi kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur