Avrupa İşletmeler Ağı AB Fon Programları Çevrimiçi Bilgilendirme Etkinliği

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 01 Ekim 2024 / 14:00 - 16:00
Yeri Zoom platformu üzerinden gerçekleşecektir.
Avrupa İşletmeler Ağı AB Fon Programları Çevrimiçi Bilgilendirme Etkinliği

İstanbul Ticaret Odası, Sabancı Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile işbirliği içerisinde, 1 Ekim 2024 Salı günü, 14.00 - 16.00 saatleri arasında Avrupa İşletmeler Ağı AB Fon Programları hakkında çevrimiçi bir bilgilendirme etkinliği gerçekleştirecektir. Seminerde, Avrupa İşletmeler Ağ hakkında katılımcılar için genel bir çerçeve çizilecek, firmalarımızın istifade edebileceği Eureka, Eurostars ve EIC Accelerator Programları hakkında bilgiler verilecek; sunumların ardından katılımcılar için bir soru/cevap bölümü düzenlenecektir. Etkinlik programı ekte sunulmaktadır.

Bununla birlikte, projelendirilmek üzere hâlihazırda bir proje fikri olan ve özellikle AR-GE alanındaki AB desteklerinden istifade etmek isteyen firma temsilcileri arasından, uzmanların seçeceği fikir sahibi katılımcılarla ise, 4 Ekim 2024 tarihinde, Odamızda, proje fikirleri üzerine ikili görüşmeler organize edilecektir.

Bu itibarla, hem çevrimiçi hem de fiziksel olarak düzenlenecek etkinliklere katılım sağlamak isteyen üyelerimizin kayıtlarını 30 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar gerçekleştirmeleri rica olunur.

Not: 4 Ekim 2024 Cuma günü düzenlenecek ikili görüşmelere katılım sağlaması uygun görülen üyelerimiz ile görüşme saatleriyle ilgili etkinlikten bir gün önce bilgi paylaşımı yapılacaktır.

Saygılarımızla,

Kayıt için: