Birleşik Arap Emirlikleri İnşaat Malzemeleri Sektörü Ticaret Heyeti

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 24 Kasım 2024 / 28 Kasım 2024
Yeri Dubai ve Ras Al Khaimah Emirlikleri / BAE
Birleşik Arap Emirlikleri İnşaat Malzemeleri Sektörü Ticaret Heyeti

Odamız tarafından ülkemizin ihracat hedefleri doğrultusunda ihracatımızın ve mevcut Pazar paylarımızın arttırılması amacıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile 5973 sayılı “İhracat Destekleri Hakkında Karar” ve “Sektörel Ticaret Heyeti ve Alım Heyeti Desteklerine İlişkin Genelge” çerçevesinde, inşaat malzemeleri sektörü altında yer alan;

Alçı, Çimento, Boya ve Vernik, Tuğlalar, Karolar, Kiremitler, Seramik Kaplamalar, Plastik İnşaat Malzemeleri, Duvar Kâğıtları, Cam, Demirçelik Çubuk, Profil ve Teller, Çivi, Somun, Sıhhi Gereçler, Demir Çelik Boru ve Bağlantı Parçaları, Demir Çelik Vida, Civata ve Demir Çelikten Diğer İnşaat Aksamı, Alüminyum İnşaat Malzemeleri, Isıtma ve Soğutma Cihazları, Musluklar ve Vanalar, Güvenlik ve Alarm Sistemleri ve Cihazları ile Yalıtımlı Kablolar, Aydınlatma Cihazları vb. inşaat malzemeleri alanında faaliyet gösteren üretici ve/veya ihracatçı firmaların katılımıyla Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai ve Ras Al Khaimah Emirliklerine yönelik “Big 5 Global” Fuarı ile eşzamanlı olarak 24-28 Kasım 2024 tarihleri arasında bir ticaret heyeti düzenlenmesi planlanmaktadır.

Dubai’de düzenlenecek olan “Big 5 Global” Fuarı, inşaat endüstrisinde Dubai’nin Doğu ile Batı arasında bir geçiş kapısı görevi gördüğü en büyük ve en etkili fuarlardan biri olarak kabul edilmektedir. (Detaylı bilgi için: https://www.big5global.com/about-us/)

Söz konusu ticaret heyeti programı için firma kontenjanımız sınırlı olup; katılıma ilişkin dikkat edilmesi gereken tüm önemli bilgilerin yanı sıra taslak program akışı ekli dokümanlarda dikkatinize sunulmaktadır.

Kişi başı katılım bedeli 2.450 USD olup, katılım bedeline dâhil olan hizmetler aşağıdaki gibidir;

• Ulaşım (ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti)
  • Konaklama (5* otel - standart oda + kahvaltı)
  • Havaalanı-Otel-Havaalanı ve Günlük Transfer Hizmetleri
  • İkili İş Görüşmeleri Organizasyonu
  • Diğer Organizasyon Hizmetleri (tanıtım giderleri, tercüme hizmeti, BAE vize başvurusu, sektörel kurum/firma ziyaretleri vb.)

Bu çerçevede, Odamızca Ticaret Bakanlığı’na yapılması planlanan destek başvurusu kapsamında Heyete katılmak isteyen firmalarımızın;

1) Aşağıdaki linkte yer alan online başvuru formunu,

2) Katılımcı şirket talep yazısı (EK A-1) formunu (Şirket unvanının doğru ve eksiksiz olarak yazılmasına, katılımcı şirket kaşelerinin ve şirketi temsile yetkili kişinin imzasının bulunmasına dikkat edilmelidir) ve,

3) Katılımcı Firma İhracat İstatistikleri formunu doldurarak

en geç 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 17.30’a kadar aşağıda yer alan e-posta adresine göndermeleri rica olunur.

Saygılarımızla,

BAE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ EKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ