Seminer ve Eğitim Programları

İstanbul Ticaret Odası olarak sektörel gündemin nabzını tutan ve sosyoekonomik açıdan önem arz eden yurtiçi ve yurtdışına ilişkin çeşitli mevzuat konularında seminer ve eğitim programları düzenlemeye hız kesmeden devam ediyoruz.

Tarihi 01 Ocak 2022 / 31 Aralık 2029
Yeri İstanbul Ticaret Odası
Seminer ve Eğitim Programları

• Seminer, Toplantı, Konferans ve Eğitimler

KOBİ Destekleri, AB uygulamaları, yatırım, vergi, çeşitli mevzuat ve dış ticaret konularında düzenli olarak seminer, toplantı ve eğitim programları düzenliyoruz.

• Teşvik ve Desteklere ilişkin Bilgilendirme

Yatırım Teşvik Sistemi, ihracata yönelik destekler, AR-GE ve teknoloji destekleri, istihdam teşvikleri vb. ile ilgili mevzuat takip edilerek, önemli gelişmeler hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz; Türkiye'de şirket kurmak, yatırım veya ticaret yapmak isteyen yabancılara yönelik blgilendirme ve yönlendirme faaliyetleri gerçekleştiriyoruz.

• Grişimcilere Yönelik Faaliyetler

Girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geiştirilmesine yönelik faaliyetler gerçekleştiriyoruz.