Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 31 Mayıs 2023 / 10:00 - 16:00
Yeri İstanbul Ticaret Odası

Odamız ve T.C. Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü işbirliği ile  “Dış Ticarette Risk Esaslı Kontrol Sistemi (TAREKS) Üzerinden Yürütülen İthalat Denetimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Eğitim” programı, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü, 10.00-16.00 saatleri arasında ekli program çerçevesinde Odamız Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Tüm üyelerimizin katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe ilgilenilmesi halinde iştirakiniz ve kayıt oluşturulması amacıyla da aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu doldurmanız hususları rica olunur.

Saygılarımızla,

Başvuru Kaydı için tıklayınız:

İletişim: Emine ERDEM
Tel: 0212 455 65 81