İstanbul Ticaret Odası Stratejik Araştırmalar Merkezi Sosyal Bilimlerde Güncel Araştırma Teknikleri Eğitimi

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 01 Mart 2024 / 08 Mart 2024
Yeri İstanbul Ticaret Odası Liman Hanı

İstanbul Ticaret Odası Stratejik Araştırmalar Merkezi (İTOSAM) tarafından veri odaklı bilimsel araştırma ve projelere dikkat çekmek ve teşvik etmek amacıyla Nicel ve Nitel Araştırma Yöntemleri Eğitimi düzenlenecektir. Bu interaktif ve uygulamalı eğitimde nitel ve nicel araştırma teknikleri, araştırma projeleri başlatma ve yönetme becerilerini artırma imkânı sunulacaktır.

Eğitimin İçeriği

• Sosyal bilimlerde güncel araştırma trendlerini ve yöntemleri
  • Derinlemesine görüşmeler, anketler, deneysel tasarım gibi temel nitel ve nicel araştırma teknikleri
  • Veri analizi ve yorumlama
  • Etik kurallar ve araştırma

Katılımcılar

• Sosyal bilimlerde araştırma yapmak isteyen lisansüstü öğrenciler
  • Araştırmacılar ve akademisyenler
  • Sivil toplum kuruluşlarında çalışanlar ve profesyoneller

Katılımcılarımızın tez çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla İstanbul Ticaret Odası tarafından sunulan Yüksek Lisans ve Doktora burs desteği konusunda bilgilendirme sunumu gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,