İhracata İlk Adım Programı (İİAP) 17. Etap Tanıtım Toplantısı ve Program Başvurusu

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 08 Kasım 2024 / 14:00 - 17:30
Yeri İstanbul Ticaret Odası

KOBİ’lerin ihracatçı olmaları ve yeni pazarlara açılmalarına katkıda bulunmak amacıyla Odamız tarafından 2005 yılından beri yürütülen ve bugüne kadar 342 firmanın yararlandığı ‘’İhracata İlk Adım Programı’’nın 17. Etabı başlıyor.

İlgili program hakkında 8 Kasım 2024 Cuma günü 14.00 – 17.30 saatleri arasında, Odamız Eminönü Merkez Bina 5. Kat Fuaye Salonu’nda, program danışmanlarının iştiraki ile düzenlenecek olan tanıtım toplantısında siz değerli üyelerimizi aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Söz konusu tanıtım toplantısına katılım ücretsiz olup, toplantının içeriği ile ilgili detaylı bilgiye ve toplantıya ilişkin başvuru adresine aşağıda yer almakta olan bağlantı linki aracılığıyla erişim sağlanabilmektedir.

Tanıtım Toplantısı Başvuru Formu ve Detaylı Bilgi:

Diğer taraftan, İhracata İlk Adım Programı (İİAP) 17. Etabına katılım sağlamak için firmalarca doldurulması gereken başvuru formu da erişime açılmış olup, bu doğrultuda, 15 Kasım 2024 Cuma gününe kadar aşağıda yer alan bağlantı linki üzerinden erişim sağlanabilen başvuru formunun doldurularak ön başvuru yapılması gerekmektedir.

İİAP 17. Etap Program Katılım Başvuru Formu ve Detaylı Bilgi:

Programa başvuru için detaylı tüm bilgiler yukarıda yer almakta olan bağlantı linki üzerinden erişilebilen başvuru formunda sunulmakta olup; programa başvuru noktasında ise temel olarak;

• Odamız üyesi olmak,
  • Önceki etaplarda programdan yararlanmamış olmak,
  • Sistemli ve düzenli ihracat faaliyetinde bulunmamış olmak

şartları aranmaktadır.

İlgili programa başvuru ücretsiz olup, mülakat sürecini takiben programa katılım hakkı kazanmanız halinde 7.500.-TL tutarında temsili bir katılım bedeli talep edilecektir.

Saygılarımızla,

Program Sorumlusu: