Meslek Grubu Nace Kodları

Nace Açıklama Firma Sayısı
01.13.17 Şeker pancarı yetiştirilmesi 3
01.13.18 Yenilebilir kök ve yumruların yetiştiriciliği (patates, tatlı patates, manyok, Hint yer elması, vb.) 12
01.13.19 Diğer sebze tohumlarının yetiştiriciliği (şeker pancarı tohumu dahil, diğer pancar tohumları hariç) 7
01.13.20 Meyvesi yenen sebzelerin yetiştirilmesi (hıyar, kornişon, sivri ve dolmalık biber, kavun, karpuz, kabakgil türleri, domates, biber, patlıcan vb.) 156
01.13.21 Mantar ve yer mantarları (domalan) yetiştirilmesi 64
01.13.22 Kökleri, soğanları, yumruları tüketilen sebzelerin yetiştirilmesi (havuç, şalgam, sarımsak, soğan, arpacık soğan, pırasa ve diğer benzer sebzeler) 5
01.13.23 Yapraklı veya saplı sebzelerin yetiştirilmesi (enginar, kuşkonmaz, lahana, karnabahar ve brokoli, marul ve hindiba, ıspanak vb.) 39
01.21.05 Üzüm yetiştiriciliği (şaraplık, sofralık ve diğer üzümler) 22
01.22.05 Tropikal ve subtropikal meyvelerin yetiştiriciliği (muz, hurma, incir, avokado, mango vb.) 40
01.23.02 Turunçgillerin yetiştirilmesi (greyfurt, limon, misket limonu, portakal, mandalina vb.) 17

Sosyal Medyada Biz

ITO Symbol