Meslek Grubu Nace Kodları

Nace Açıklama Firma Sayısı
10.41.02 Bitkisel sıvı yağ (yenilebilen) imalatı (soya, susam, haşhaş, pamuk, fındık, kolza, hardal vb. yağlar) (zeytin yağı, ayçiçeği yağı ve mısır yağı hariç) 62
10.41.05 Prina yağı imalatı (diğer küspelerden elde edilen yağlar dahil) (mısır yağı hariç) 1
10.41.07 Zeytinyağı imalatı (saf, sızma, rafine) 114
10.42.01 Margarin, karışık yemeklik ve sofralık katı yağların imalatı 15
10.83.04 Kahve içeren ve kahve yerine geçebilecek ürünlerin imalatı (şeker, süt vb. karıştırılmış ürünler dahil) 30
10.84.01 Baharat imalatı (karabiber, kırmızı toz/pul biber, hardal unu, tarçın, yenibahar, damla sakızı, baharat karışımları vb.) (işlenmiş) 119
10.84.02 Sirke ve sirke ikamelerinin imalatı 11
10.84.03 Sos ve çeşnilerin imalatı (soya sosu, ketçap, mayonez, hardal sosu, çemen, mango çeşnisi vb.) (baharat, sirke ve salça hariç) 45
10.84.05 Gıda tuzu imalatı 6
10.86.01 Bebek ve çocukların beslenmesinde kullanılan müstahzarların imalatı (bebek mamaları, pudingleri vb.) 25

Sosyal Medyada Biz

ITO Symbol